Post by cripirvinoki on Feb 19, 2022 11:43:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ זהב ▞▞▞
▞▞▞ GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D 2022 version ▞▞▞
מפתח חמדן. לאפליקציה הזו לא מגיע לקבל כוכב אחד. פרסומות צצות בכל פעם. צריך להיות מקוון כדי להרוויח כמות קטנה של זהב. הכל יקר ובהחלט PAY כדי לנצח. הסר את ההתקנה
יש לו כמה בעיות כמו בשליטה עולמית זה נותן לי שגיאה 909 או משהו כזה, זה אומר קישוריות גרועה אבל כל שאר האפליקציות עובדות טוב ובאתגרים של פרקים שבשביל יהלומים ותגמולים אני לא יכול להתערב כי זה אומר שעוד פרק יבוא אחרי כמה זְמַן. הבעיות הללו הגיעו אתמול ונמשכות גם היום. אני צריך קצת עזרה בשביל זה בבקשה.
מעולה ונחמד! אני גם מאחל לקרב קרב קרב שתוסיף ותעשה קרב מקוון כמו עולם של: מטוסי קרב, ספינות מלחמה וטנקים. ועדכון אוטומטי כמו מדיה חברתית וניתן לרישום באמצעות מדיה חברתית ותגמול יומי, שבועי וחודשי במזומן, זהב ואבני חן. .
משחק חסר תועלת וחסר סיכוי לא מסוגל לסיים פרק 10 רמה 3, אני לא מבין איזו מטרה להרוס. אין שום סימן למטרה להרוס, המשחק אמר שהמשימה נכשלה. אני אמחק את המשחק לצמיתות.
משחק טוב שווה הורדה
אני אוהב את זה אבל הקודם לא מקוון וקל להרוויח קצת זהב ולרכוש מטוסים חדשים אבל העדכון הזה מספק מערכת משחקים מקוונת ודבר אחד אחרי פרק 4 הפרס של כל הפרק לא הגיע.... אחרת זה פנטסטי ....
המשחק הזה כל כך מדהים כל כך נהדר וכל כך מגניב. יש הרבה מטוסים שאתה יכול לקנות הרבה משימות ומיני אויבים. אבל בבקשה, אתה יכול לעשות במצב לא מקוון עבור חנות הנשק בבקשה. אני לא עצוב אני כל כך שמח במשחק הזה. תמשיך ככה👍👍👍
מישחק כיף
אני רוצה שתאפשרו להשתמש ביותר ממטוס אחד במשחק בודד, בכך שאם המטוס לא מצליח להצליח ניתן להחזיר אותו למוביל ואז לקבל מטוס אחר מבלי להפסיק את המשחק.
הלוואי שהיה קל יותר להשיג זהב ומחירים זולים יותר ואולי למחוק משחק אם החברה לא תוכל להקל על רכישת כלי נשק, כי לא לכל גוף יש כסף לקנות כל מיני זהב ויהלומים. זה גם נהיה טיפשי כשאתה צריך להיות תקוע עם רמה נמוכה כי השקעת חודש כדי להשיג זהב כדי לקנות כלי נשק זה טיפשי אז תקן את זה.
מצאתי את המשחק הזה בפרסומת ביוטיוב הוא נראה ממש כיף אבל כשהתקנתי אותו הגרפיקה לא הייתה ממש טובה כמו שאמרו במודעה הגרפיקה הייתה נוראית גם כשהיא הייתה בהגדרת הגרפיקה הגבוהה. זה גם פשוט להטיס מטוס בכל משימה. אתה גם צריך לצפות במודעה לפני שתוכל לשחק במשימה. משחק רע.
אני אוהב את המשחק כי אני אוהב מסוקים,יריות ומלחמה
כֵּיף
הנוסטלגיה היא אמיתית... אני זוכר ששיחקתי את המשחק הזה כשהייתי צעיר יותר וממש אהבתי אותו. אני שמח לראות שהמשחק לא השתנה הרבה ושלא הכנסת הרבה פרסומות למשחק. אני לגמרי ממליץ על המשחק הזה אבל המשחקים נעשים מרגשים מאוד ברמות מתקדמות ובשביל זה אני כאן🔥🔥🔥
בוז
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Hərəkət cmcz
אז זה עבר קצת זמן אבל.... זה ממשיך לקרוס זה תמיד קורס קיוויתי שתוכלו לתקן את זה גם b4 העדכון בלה בלה המשחק היה יותר כיף כי הוא בעצם נתן לנו לשחק אחרי שנסגור אותו מה הבעיה שם בשרתים? וכו' עכשיו אני לא אומר לכם איך לנהל את המשחק שלכם אבל אני חושב שאתם צריכים להעדיף את היציבות של המשחק אני מקווה שזה יתוקן בהקדם האפשרי בכל מקרה Gud Game
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Darbības spēles zvtr
פעם היה משחק נהדר אבל כרגיל, אחרי שמשחקים מתבססים על ידי מפתחים הם מתחילים להציף את המשחק מלא בפרסומות
איך מורידים למשחק הזה ציטים?
נחמד,קצת ישן
יותר מדי פרסומות, גם אם לא שיחקו במשחק, השימוש באפליקציות ופרסומות אחרות בא כמו הפצצה. אני משחק במשחק הזה כבר 3 שנים אבל מעולם לא הרגשתי כזו אכזבה. לא ניתן להשיג זהב או יהלומים ללא חיבור נתונים ואם הפעל את הנתונים אז יותר מדי מודעות וידאו. קשה מאוד לאסוף יהלומים ושרטוטים. לא ניתן לרכוש חלקים מבלי להוציא כמות עצומה של זהב ולהרוויח זהב לא אפשרי ללא נתונים. איך לעזאזל נוכל לתכנן את המשחק הזה בצורה חלקה.... מאוכזב.
אהבתי את האפליקציה, אבל היא גוזלת יותר מדי זמן גם כמעט את כל המטוסים ורוב התכונות ניתנות לרכישה באמצעות מטבעות זהב בלבד וזה די מתסכל... הייתי רוצה שכמה מטוסי imp ניתנים לרכישה גם על ידי כסף במשחק וממשק המשתמש של האפליקציה צריך עבודה זה מאוד באגי וגם אין אפשרות למחוק את כל נתוני המשחק ולהתחיל מחדש וגם שמתי לב שמטבעות הזהב שאני מרוויח במשימות מיוחדות לא נזקפים לחשבון שלי... ...
המשחק הזה הוא ממש משחק הלחימה במסוקים הטוב ביותר אי פעם אבל יש כמה מקומות שהמשחק יכול להשתפר בהם כמו להוסיף עוד מטוסים ולשפר את הגרפיקה וגם לנסות לעבוד על הפקדים וגם יש תצוגות בחלק הפנימי של המסוק כך אנחנו יכולים לראות את תא הטייס של המסוק
בתיאור זה אומר שזה לא צריך חיבור אבל כדי לשחק במשימה זה צריך חיבור העדכון האחרון גרוע יותר מופחת 3 כוכבים אני משחק ב-4 השנים האחרונות סליחה מפתחים
משחק גרגר
זה מעפן מבקש מימני מלא פרטים ועוד לא עובד בקיצור סתם מבאס
הניסיון עם המשחק הוא די מעודן !! דפוס התנועה מקסים ושווה התקנה. המשחק הוא מעין סימולטור צבאי
חלש ,ללא תשלום באשראי .
אני חושב שהמשחק הזה טוב אבל המלצתי. כלומר אפשר לשחק עם חבר כזה מיני. כמו זה מרובה משתתפים יכול לשחק בשדה הקרב. הוא יכול לתקוף עם חבר באחד או 2 ועוד. כמו זה להזמין או לחפש שם או מזהה משחק וליצור חדר ויכול לשחק חבר. הוא יכול לשחק עם אנשים אחרים וכל עניין במשחק שלך אז בבקשה האם אני יכול לשחק עם חבר Multiplayer?
זה משחק טוב מאוד אבל הוא קורס קצת. אבל בעיה אחת היא הגרועה ביותר היא שאתה לא יכול לקנות ספינת קרב במזומן, זה רק עם זהב. אתה צריך לפרסם עכשיו את su 34 זה יהיה נהדר באופציה מזומן
המשחק טוב אבל לא מצליח לאחזר את הנתונים שלי. אני מנוי לשירותים רבים / מלאכת יד בתשלום אבל אני לא יכול לאחזר אותו מאז שהחלפתי את הטלפון שלי.
אהבתי .. חמוד מאד
נחמד רק מתחיל את המשחק
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D Veiksmas zyp
זה המשחק הגרוע ביותר אני לא אוהב אותו כי יש בעיה כלשהי במשחק אין לנו שום יהלום איך לקנות שרטוט אתה צריך לתת את השרטוט במשימה או נקודות תגמול
הגרפיקה והאנימציה מצוינות בדיוק כמו שהתגובה מצוינת, הבעיה היחידה היא שהמשחק ממשיך לעצור מעצמו.
האפליקציה/משחק שלך לא מגיב, כשאני מקיש על האפליקציה זה אומר; "למרבה הצער קרב הנשק נפסק." ואז כשאני מקיש על 'אישור', הוא נסגר, והוא פשוט חוזר על התהליך בכל פעם שאני מנסה להיכנס, הוא מעולם לא עשה דבר כזה עד העדכון האחרון ב-25-10-2018, אני מקווה שזה יכול או יתוקן מתישהו בעתיד בתקווה מהר מהצפוי, נהניתי מאוד מהמשחק למרות כל התוספות והסרטונים הקופצים, אם לא נעשה דבר כדי לתקן את זה אז אני אסיר את ההתקנה של האפליקציה ולעולם לא אנסה להתקין אותה מחדש או להשתמש בה לעולם שוב, אז בבקשה תקן את הבעיה המאוד מתסכלת הזו עבורי ועבור כל השאר כדי שנוכל לחזור לשחק בה ולקנות מטוסים מגניבים / GUNSHIPS, תודה לך ואני מקווה שההודעה הזו תהיה שווה את הזמן שלי.
הבעיה היחידה עם המשחק היא זהב. הפוך אותם לפשוטים למציאת, למשל כאשר אחד נכנס מדי יום. כמו כן, תן למישהו לשמור את התקדמות המשחק בכתובת האימייל שלו או בחשבון הפייסבוק שלו, כפי שקורה במשחקים חמים אחרים כמו Candy Crash .
זה משחק טוב, אבל קשה להמשיך הלאה מהפרק הראשון. ראשית לא ניתן להשיג זהב ויהלומים לאחר השלמת משימות, שנית מטוסים חזקים לא ניתן לרכוש ללא זהב ואי אפשר לשדרג אותם ללא יהלומים... אשמח מאוד אם ניתן להרוויח יהלומים וזהב מהשלמת משימות, תודה אתה
Save The Fish! パズル tfw