(iOS) Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games хакване на безкрайни токени
Feb 19, 2022 11:31:55 GMT
Post by cripirvinoki on Feb 19, 2022 11:31:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на безкрайни токени ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games 2022 version ▞▞▞
Много хубава игра
Урокът беше счупен за мен. Когато бъдете подканени да натисна бележник или нещо друго, той приближава ъгъла и мога да натисна само посочения ъгъл. Остана така завинаги, така че предполагам, че това е само моята игра сега, когато нещата са важни, те просто подчертават ъгъла. Иначе е забавно.
Забавна игра със сладка графика и история
Страхотна графика! Наистина забавна игра за готвене, докато печелите звезди, за да поправите имението си. Страхотен начин да прекарате известно време
Добре, но много бавно
Дотук... наистина страхотно!
Наслаждавам се на тази игра въпреки рекламите. Понякога намирам и тези реклами за интересни. Някои рекламни игри съм ги пробвал преди.
Добре, но шумът в спалнята трябва да се избягва
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simülasyon fqo
Ню Йорк
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulācijas spēles mmi
Забавна игра за игра, много приятна 😀
Промяна на моя рейтинг. 2 поради толкова трудно време, което имах дори от поддръжката на клиенти, защото не можах да презаредя играта си, въпреки че записах във Facebook И се свързах с телефона на приятелите си. Похарчих близо $100 за тази игра...вероятно свърши, така че съм доста разстроен от тази липса на грижа за хората, които са играли играта толкова дълго.
Харесай го!!
Обичам и двата вида игри в едно.
Ще получа сладолед и няма да ги използвам, но продължават да изчезват. Обичам тази игра, но няма да харча пари, ако има шанс това, което купя, да изчезне. Моля, поправете това и аз не само ще оценя 5 стартирания, но и ще бъда готов да похарча истински пари в приложението.
Добра игра освен рекламите
това е толкова добра игра, но познавам защо не мога да премина на ниво 15 на етап закуска. продължава да се зарежда, моля, поправете го, много ви благодаря
Хубава игра, но е толкова детинска
Това е много добре... Никога не мисля за тази игра, твърде хубаво е да играеш тази игра.
Обикновено бих дал това 5 звезди, но тъй като го актуализирах, не мога да играя на следващото ниво поради изскачащото съобщение, че се изтеглят други активи
Забавен, сладък, чудесен начин да прекарате време.
Играл съм много игри за готвене, но наистина харесвам тази най-много. Това е предизвикателство, но не е невъзможно да се направи без да харчите много пари. Обичам и да декорирам стаите!
Обичам го! Много лесна за игра супер забавна и сладка 🥰 Не е нужно да харчите парите си, но това ви дава повече награди и награди! 5/5 💜🥳⭐
Четири звезди
Не мога да ви кажа колко е прекрасна тази игра, думите ми не излизат тази игра е страхотна 👍 👏
Досега беше добре. Току що го изтеглих онази вечер.
Една от любимите ми игри, но когато премина ниво 18 в ресторанта на рамен, играта замръзва и въпреки че я преминах, никога не мога да премина към следващото ниво, моля, поправете това!!
Няма да ми даде последния ми човек, който да завърши резултата
Дори не ми се е налагало да играя тази игра...не бих преминала към никакви задачи. Какъв срам! Наистина искам да играя.
Добре, че играх по-добре
Момче, добавете още стаи, моля. Обичам тази игра. Thoda jaldi karo yrr
Перфектна игра! Благодаря
Прекрасна игра за готвене и дизайн
Дотук добре, ще трябва също да видя, след като стигна до по-високи нива, дали мога да продължа, без да се налага да харча истински $$$
Зарибих се! Уникална игра
Изискан
Страхотна игра досега
Stickman Party: 1 2 3 4 Player Games Free آرکیڈ ulcl
Брат ми изтри играта от моя акаунт. Страхотна игра, инсталирам я отново LOL.
Наистина обичам да играя игри за готвене и много обичам да играя тези игри
Тази игра е толкова пристрастяваща! харесвам го, защото не е много трудно като мач от три игри, които са супер трудни след няколко нива. Обичам го! Deffo препоръчвам 😊
Тази игра е наистина прекрасна, харесва ми, не е просто приятна, но и креативна. Добрата част на тази игра е, че е лесна за игра. Това, което отново харесвам в тази игра, са рекламите за удвояване на вашите монети, за да можете да надстроите, колкото повече играете, толкова повече получавате повече пари, за да отидете до следващия магазин, той наистина приятна. Тази игра няма просто да прогони скуката, но също така ще ви държи заети и ще научите някои трикове за готвене на прекрасни ястия. Наистина е страхотна игра, имам шанс да спечеля звезди, за да украся стаите и да готвя хубави ястия. Просто обичам играта, пристрастен съм към нея.
Играл съм тази Идентична игра, с изключение на това, че не беше декорация. Трябва да е като другия в смисъл, че трябва да показва монетите, които печелите, и надстройките, които можете да купите за себе си. Вместо да нямате възможност да го направите сами. Искам да кажа, че гледате видео за двойни монети и някой може да се чуди къде отиват. JS
обичам го
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simülasyon paaw
страхотна дизайнерска игра